Vaktherapeut

Ben jij onze woest aantrekkelijke collega?

Heb je even voor mij? BatZ GGZ  is een jonge organisatie die gespecialiseerde behandeling biedt aan (jong)volwassenen met (complexe) forensische psychiatrische problematiek. Daar waar mogelijk doen we dit in de thuissituatie van de cliënt, een deel van onze cliënten zien we in de penitentiaire inrichting voor (verdiepings) diagnostiek en/of behandeling.

Waarom nou jij? Als Vaktherapeut richting drama of psychomotorisch draag jij zorg voor het behandelproces van de cliënten. Jij richt je op de psychische, sociale en emotionele problemen door middel van jouw vaktherapeutische kennis. Dit doe je in overleg met de regiebehandelaar. Je lever een actieve bijdrage aan onze inhoudelijke ontwikkeling en opbouw.

Jij maakt het verschil Want jij bent flexibel, oprecht, creatief en oplossingsgericht. Je hebt lef, neemt initiatief en je hecht grote waarde aan het leveren van de beste kwaliteit van zorg. Je weet hoe je cliënten moet stimuleren/inspireren en bent creatief in het aanpassen op de cliënt. Daarnaast heb je ervaring in het verbeteren van de emotieregulatie en verwerken van (complexe traumatische) ervaringen.

Jij bent zo! Je hebt een bachelor en/of master in de vaktherapie afgerond. Daarnaast heb je kennis over verschillende doelgroepen of sterke affiniteit met de doelgroep. Aantoonbare werkervaring of bijscholing gericht op de doelgroep is verder een zekere pré.  En je bent in bezit van een rijbewijs en auto.

Het land van Maas en Waal (… en Rijn) Daar is je standplaats en onze hoofdlocatie, in Elst (Gelderland). We concentreren ons vooral op de regio Arnhem-Nijmegen.

Zijn dromen bedrog? Zeker niet, want we bieden je een arbeidsovereenkomst voor 24-32 uur per week. De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling.  Bij deze functie hoort een salaris conform CAO GGZ FWG 55. De inschaling is afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring.

Wij voelen ons zo verdomd alleen! Daarom, wanneer je interesse hebt: stuur dan je CV en motivatiebrief naar hr@batzggz.com. Wil je eerst iets meer weten over deze functie? Neem contact op met Ellen Uilenreef, Tel: 0628497241.

BatZ GGZ is anders, eigenwijs en toont lef!     

Watskebeurt? BatZ GGZ stelt altijd de kwaliteit van zorg voorop. We bieden ambulante forensische behandeling en ambulante behandeling in de specialistische geestelijke gezondheidszorg (SGGZ). Dit doen we vanuit eigen regie van de cliënt, bij voorkeur in hun eigen omgeving. Samenwerken met naasten en ketenpartners staat hierbij voorop.

Het land van? Iedereen, want iedereen is welkom bij BatZ GGZ! Onze expertises zijn onder meer ontwikkelingsstoornissen (licht verstandelijke beperking/ADHD/ADD/Autisme Spectrum Stoornissen), neurocognitieve stoornissen,  angst- en stemmingsstoornissen,

Geef mij je angst… Binnen de forensische behandeling is het doel delict preventie, herstel op meerdere levensgebieden, een betere kwaliteit van leven en het maken van gezonde en verantwoorde keuzes.  Binnen de SGGZ is het doel van de behandeling gericht op herstel op meerdere levensgebieden richting een betere kwaliteit van leven en/of het verminderen van de klachten.


Naar het overzicht