Psychiater - 1e Geneeskundige

Ben jij onze woest aantrekkelijke collega?

Heb je even voor mij? BatZ GGZ is een jonge organisatie die gespecialiseerde behandeling biedt aan (jong)volwassenen met (complexe) forensische psychiatrische problematiek. Behandeling vindt plaats bij de cliënt thuis, tenzij dit niet kan! Een deel van onze cliënten zien we in de penitentiaire inrichting voor (verdiepings) diagnostiek en/of behandeling.

Ik wou dat ik jou was! Als Psychiater bij BatZ GGZ ben je als medisch specialist onderdeel van het multidisciplinaire behandelteam. Je neemt proactief de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de behandeling van onze cliënten. Daarnaast adviseer je als specialist, in nauwe samenwerking met de andere specialisten (klinisch psycholoog/VS), gevraagd en ongevraagd de directie en het managementteam.

Op deze wijze heb je een belangrijke stem in het vaststellen van het (medische) beleid van BatZ GGZ en lever je daarnaast een actieve bijdrage aan het inhoudelijk ontwikkelen en opbouwen van BatZ GGZ als nieuwe organisatie. Als eerste geneeskundige ben je verantwoordelijk voor de medische zorg en behandelingen/verrichtingen die je in het kader van de wet verplichte GGZ uitvoert. In overleg en passend bij je affiniteit en expertise is er tevens ruimte voor het geven van psychotherapie.

Iedereen is van de wereld! En jij helemaal want jij bent oplossingsgericht, creatief, standvastig en flexibel. Je maakt heldere afspraken en zorgt voor korte lijnen om zo protocollen en overlegvormen te minimaliseren. Je hebt lef, neemt initiatief, je hecht grote waarde aan het leveren van de beste kwaliteit en je hebt een duidelijke visie op de zorg. En niet onbelangrijk: je bent woest aantrekkelijk voor je team.

Jij bent zo! Je staat als arts ingeschreven in het specialistenregister, met psychiatrie als specialisme. Je hebt ruime werkervaring in de gespecialiseerde GGZ. Je hebt interesse in SGGZ & forensische psychiatrie en moderne behandelmethoden, meervoudige complexe problematiek, psychofarmaca en risicotaxatie. En je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Het land van Maas en Waal (… en Rijn) Daar is je standplaats en onze hoofdlocatie, in Elst (Gelderland). We concentreren ons vooral op de regio Arnhem-Nijmegen.

Is dit alles? Zeker niet, we bieden je een arbeidsovereenkomst voor 8 uur per week, meer uren is bespreekbaar. De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. Deze vacature kan ook ingevuld worden op zzp-basis.  Bij deze functie hoort een salaris conform CAO GGZ, functieschaal voor medisch specialisten. De inschaling is afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ.

Wij voelen ons zo verdomd alleen! Daarom, wanneer je interesse hebt: stuur dan je CV en motivatiebrief naar hr@batzggz.com. Wil je eerst iets meer weten over deze functie? Neem contact op met Ellen Uilenreef, Tel: 0628497241.

BatZ GGZ is anders, eigenwijs en toont lef!     

Watskebeurt? BatZ GGZ stelt altijd de kwaliteit van zorg voorop. We bieden ambulante forensische behandeling en ambulante behandeling in de specialistische geestelijke gezondheidszorg (SGGZ). Dit doen we vanuit eigen regie van de cliënt, bij voorkeur in hun eigen omgeving. Samenwerken met naasten en ketenpartners staat hierbij voorop.

Het land van? Iedereen, want iedereen is welkom bij BatZ GGZ! Onze expertises zijn onder meer ontwikkelingsstoornissen (licht verstandelijke beperking/ADHD/ADD/Autisme Spectrum Stoornissen), neurocognitieve stoornissen, angst- en stemmingsstoornissen.

Geef mij je angst… Binnen de forensische behandeling is het doel delict preventie, herstel op meerdere levensgebieden, een betere kwaliteit van leven en het maken van gezonde en verantwoorde keuzes. Binnen de SGGZ is het doel van de behandeling gericht op herstel op meerdere levensgebieden richting een betere kwaliteit van leven en/of het verminderen van de klachten.


Naar het overzicht