Klinisch Psycholoog

Ben jij onze woest aantrekkelijke collega?

Heb je even voor mij? BatZ GGZ is een jonge organisatie die gespecialiseerde behandeling biedt aan (jong)volwassenen met (complexe) forensische psychiatrische problematiek. Behandeling vindt plaats bij de cliënt thuis, tenzij dit niet kan! Een deel van onze cliënten zien we in de penitentiaire inrichting voor (verdiepings) diagnostiek en/of behandeling.

Ik wou dat ik jou was! Als Klinisch psycholoog bij BatZ GGZ ben je eindverantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteit van zorg. Je levert o.a. een belangrijke bijdrage aan onze ontwikkeling en verdere specialisatie. Als regiebehandelaar ben je eindverantwoordelijkheid voor de intakefase, indicatiestelling en het behandeltraject voor onze cliënten. Met jouw expertise, visie, coaching, werkbegeleiding en intervisie ben jij de rots in de branding van ons behandelteam.

Iedereen is van de wereld! En jij helemaal want jij bent oplossingsgericht, creatief, standvastig en flexibel. Je maakt heldere afspraken en zorgt voor korte lijnen om zo protocollen en overlegvormen te minimaliseren. Je hebt lef, neemt initiatief, je hecht grote waarde aan het leveren van de beste kwaliteit en je hebt een duidelijke visie op de zorg. En niet onbelangrijk: je bent woest aantrekkelijk voor je team.

Jij bent zo! Je bent een BIG geregistreerde klinisch psycholoog, je hebt ruime werkervaring in de gespecialiseerde GGZ en je gaat intensief samenwerken met een manager die het team functioneel aanstuurt. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Het land van Maas en Waal (… en Rijn) Daar is je standplaats en onze hoofdlocatie, in Elst (Gelderland). We concentreren ons vooral op de regio Arnhem-Nijmegen.

Is dit alles? Zeker niet, want we bieden je een arbeidsovereenkomst voor 24-32 uur per week. De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling.  Bij deze functie hoort een salaris conform CAO GGZ FWG 75. De inschaling is afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring.

Wij voelen ons zo verdomd alleen! Daarom, wanneer je interesse hebt: stuur dan je CV en motivatiebrief naar hr@batzggz.com. Wil je eerst iets meer weten over deze functie? Neem contact op met Ellen Uilenreef, Tel: 0628497241.

BatZ GGZ is anders, eigenwijs en toont lef!     

Watskebeurt? BatZ GGZ stelt altijd de kwaliteit van zorg voorop. We bieden ambulante forensische behandeling en ambulante behandeling in de specialistische geestelijke gezondheidszorg (SGGZ). Dit doen we vanuit eigen regie van de cliënt, bij voorkeur in hun eigen omgeving. Samenwerken met naasten en ketenpartners staat hierbij voorop.

Het land van? Iedereen, want iedereen is welkom bij BatZ GGZ! Onze expertises zijn onder meer ontwikkelingsstoornissen (licht verstandelijke beperking/ADHD/ADD/Autisme Spectrum Stoornissen), neurocognitieve stoornissen, angst- en stemmingsstoornissen.

Geef mij je angst… Binnen de forensische behandeling is het doel delict preventie, herstel op meerdere levensgebieden, een betere kwaliteit van leven en het maken van gezonde en verantwoorde keuzes. Binnen de SGGZ is het doel van de behandeling gericht op herstel op meerdere levensgebieden richting een betere kwaliteit van leven en/of het verminderen van de klachten.


Naar het overzicht