Psychotherapeut

BatZ is een startende organisatie die gespecialiseerde behandeling biedt aan (jong)volwassenen met (complexe) forensische psychiatrische problematiek. Daar waar mogelijk doen we dit in de thuissituatie van de cliënt. Onze standplaats en hoofdlocatie is in Elst (Gelderland). We concentreren ons vooral op de regio Arnhem-Nijmegen.

Wat ga je doen?

Als psychotherapeut bij BatZ GGZ voer je psychotherapeutische behandelingen uit. Je draagt als regiebehandelaar de eindverantwoordelijkheid voor de diagnostiek en indicatiestelling tijdens de intakefase voor een deel van onze cliënten. Tevens monitor je het behandeltraject. Je bent bedreven in cognitieve gedragstherapie, traumabehandeling en de meest voorkomende behandelmethodieken voor persoonlijkheidsproblematiek en ziet een uitdaging in het behandelen van complexe problematiek. Daarbij schuw je niet om de protocollen los te laten waar dit nodig is.

Je levert een actieve bijdrage aan onze inhoudelijke ontwikkeling en opbouw. 

Wie ben jij?

  • Je bent oplossingsgericht, creatief, standvastig en flexibel.
  • Je maakt heldere afspraken en zorgt voor korte lijnen om zo protocollen en overlegvormen te minimaliseren. 
  • Je hebt lef en durft buiten de lijnen te kleuren.
  • Je werkt resultaatgericht, hecht grote waarde aan het leveren van de beste kwaliteit en je hebt een duidelijke visie op de zorg.
  • Je bent woest aantrekkelijk voor je team. 

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent een BIG geregistreerde psychotherapeut.
  • Je hebt ruime werkervaring in de gespecialiseerde GGZ.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Aanbod

Arbeidsovereenkomst voor 24-32 uur per week. De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. 

Bij deze functie hoort een salaris conform CAO GGZ FWG 70 (bruto fulltime min. € 4.206,00 en max. € 6.564,00). De inschaling is afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar hr@batzggz.com.

Wil je eerst iets meer weten over deze functie? Neem contact op met Marise Molthoff, Tel: 0622538942 of mail mmolthoff@batzggz.com.

 


Naar het overzicht