Psychiater - 1e geneeskundige

BatZ is een startende organisatie die gespecialiseerde behandeling biedt aan (jong)volwassenen met (complexe) forensische psychiatrische problematiek. Daar waar mogelijk doen we dit in de thuissituatie van de cliënt. Onze standplaats en hoofdlocatie is in Elst (Gelderland). We concentreren ons vooral op de regio Arnhem-Nijmegen.

Wat ga je doen?

Als psychiater bij BatZ GGZ ben je als medisch specialist onderdeel van het multidisciplinaire behandelteam. Je neemt op proactieve wijze de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de behandeling van onze cliënten. 

Daarnaast adviseer je als specialist, in nauwe samenwerking met de andere specialisten (klinisch psycholoog/VS), gevraagd en ongevraagd de directie en het managementteam. Op deze wijze heb je een belangrijke stem in het vaststellen van het (medische) beleid van BatZ GGZ en lever je daarnaast een actieve bijdrage aan het inhoudelijk ontwikkelen en opbouwen van BatZ GGZ als nieuwe organisatie.

Als 1e geneeskundige ben je verantwoordelijk voor de medische zorg en behandelingen/verrichtingen die je in het kader van de wet verplichte GGZ uitvoert. In overleg en passend bij je affiniteit en expertise is er tevens ruimte voor het geven van psychotherapie.

Wie ben jij?

  • Je bent oplossingsgericht, creatief, standvastig en flexibel.
  • Je maakt heldere afspraken en zorgt voor korte lijnen om zo protocollen en overlegvormen te minimaliseren. 
  • Je hebt lef en durft buiten de lijnen te kleuren.
  • Je werkt resultaatgericht, hecht grote waarde aan het leveren van de beste kwaliteit en je hebt een duidelijke visie op de zorg.
  • Je bent woest aantrekkelijk voor je team. 

Wat vragen wij van jou?

  • Je staat als arts ingeschreven in het specialistenregister, met psychiatrie als specialisme.
  • Je hebt ruime werkervaring in de gespecialiseerde GGZ.
  • Je hebt interesse in SGGZ & forensische psychiatrie en state-of-the-art-behandelmethoden, meervoudige complexe problematiek, psychofarmaca en risicotaxatie.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Aanbod

Arbeidsovereenkomst voor 8 uur per week (meer uren bespreekbaar), in eerste instantie voor de duur van 1 jaar. De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. Deze vacature kan ook ingevuld worden op zzp-basis. 

Bij deze functie hoort een salaris conform CAO GGZ, functieschaal voor medisch specialisten (bruto fulltime min. € 5.318,- en max.€ 9.294,-). De inschaling is afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar hr@batzggz.com.

Wil je eerst iets meer weten over deze functie? Neem contact op met Marise Molthoff, Tel: 0622538942 of mail mmolthoff@batzggz.com.


Naar het overzicht